På 1700-talet..

Nej de här va det mest värdelösa jag arbetat med på skolan så jäkla värdelöst, tråkigt och allt jag ligger efter så jäkla mycket men uscha , och jävla uppfinnings skit håller vi på med åh så jäkla blähä allt ligger efter som ett as ... orkar verkligen inte arbeta med skit jobben man får i skolan....

jäkla gubbe som uppfan mikrofonen och telefonen ... yiipei ... eller , nej inte precis ..

Snön har kommit.

Igår hopptränade jag  arne med små hinder , underlaget är VÄRDELÖST ! men iallafall han sköte sig bra , blir lite obalanserad innan hindret men det blir bättre för varje träning!
sen efter de börja jg träningen med lillen , han den satans ponny jäven hög mig i ryggen , men annars gjorde han arbetet jätte bra , selade han och hade en skakel och han gick som inget hade hänt !:)
sen vid 6 tiden igår kom kim, vi kollade typ på tv  typ gjorde inte så mycket mera där på kvällen . Idag vakna man brevid kim , inte helt fel !  vi åt frukost och så spelade lite kort , han och linus `lekte` av sig lite med 4hjulingen och spelade xbox , sen vart de att kolla på lite tv igen typ ,vid 7 tiden åkte han hem så har inte gjort så mycket sen han åkte , typ kollat på tv :)
Åh måste verkligen ut och ta lite bilder nu i helgen om snön ligger kvar , hinner ju inte ta några bra på veckorna som att det är så mörkt när jag kommer hem och  tycker inte om att använda blixt.

Fyfan..

har typ vart borta hela skol veckan .. vet hur mycket jag har och ta igen men fyfan vad jag verkligen inte orkar vill bara spy på äckel helvetet!
har försökt och vara duktig och göra engelskan men sid helveten funkar ju inte så blir ju galen !
är iallaflall färdig med bondgård saken vi skulle göra men inget går ju att skicka blir så jäva less FYFAN !
Sen har jag typ hitta en jätte gullig ponni :') men saknas 12000 .. så mjo känns som det saknas en del pengar .
men hon är så söt :')
Kan ju säga att den ponnin står på min önskelista ;))